Het blijft lastig… Hoe zit het ook al weer met de voorrangsregels? Vooral op kruispunten hebben veel mensen moeite om de regels juist toe te passen. Het was afgelopen week nog in het nieuws! Veilig Verkeer Nederland heeft een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat maar liefst 25% van de bestuurders de regels niet goed kent. En door het gebrek aan deze kennis ligt het aantal ongelukken waarschijnlijk hoger dan nodig is.

Test je kennis over voorrangs- en voorgaanregels

Wil je weten hoe het met jouw kennis is gesteld? Op de website van VVN kun je een online verkeerstest doen. Goed om te doen als je al langere tijd je rijbewijs hebt. Gewoon om even je kennis op te frissen. Maar natuurlijk ook handig om te gebruiken als oefenmethode als je binnenkort theorie- en/of praktijkexamen gaat doen!

Veel aandacht voor voorrangsregels tijdens de rijles

Autorijschool Spitz besteedt veel aandacht aan de voorrangsregels tijdens de rijlessen in Breda of autorijles in Nijmegen. De theorie is heel belangrijk om onder de knie te krijgen. Maar het is nog belangrijker om alle theoretische situaties ook in de praktijk te ondervinden en hier juist naar te handelen. En dat is waar de ervaren rijinstructeurs van Spitz veel tijd en energie in steken. Je leert veilig en zelfstandig autorijden op je eigen tempo! Kies je voor onze autorijschool in Breda

Studenten krijgen voorrang bij Spitz!

Wij richten ons met de rijschool ook specifiek op de groep studenten. Ben jij student en is het moeilijk voor je om het geld bij elkaar te krijgen voor je rijlessen? Wij vinden het heel belangrijk dat ook jij op een kwalitatieve manier je rijbewijs kunt halen. En daarom hebben we pakketten autorijlessen met studentenkorting samengesteld. Studeer jij aan de hogeschool, universiteit of aan een ROC? Dan kun je bij Spitz – dé autorijschool in Breda en Nijmegen – een mooie korting op rijlessen krijgen. Bovendien kun je met ons afspraken maken om de rijlessen in termijnen te betalen.

Proeflesje aanvragen?

Wil je kijken of onze rijlessen iets voor jou zijn? Maak dan gebruik van een proefles voor maar € 25,-. Na deze eerste les kan de rijinstructeur je gelijk zeggen hoeveel rijlessen hij denkt dat je nodig zult hebben. Je weet dan gelijk hoeveel het je ongeveer gaat kosten om je rijbewijs te halen.