Je rijbewijs halen in 10 uur rijles van een uur……dat is slechts weggelegd voor die personen die  ‘Verstappen’ hebben als achternaam. Het CBR geeft aan dat leerlingen op dit moment gemiddeld ruim 38 uur rijles nodig hebben om als een zelfstandig en rijvaardig bestuurder de weg op te kunnen. Dit is ook de ervaring van Autorijschool Spitz. Gemiddeld zijn leerlingen 35 tot 40 uur rijles in Breda verder om met een zeer goede kans van slagen je praktijkexamen in te gaan.

Het landelijk gemiddelde slagingspercentage bij een eerste examen voor autorijbewijs b ligt momenteel tussen de 45 en 50%. Ook in Breda is dit het geval.
Dit heeft vaak te maken met dat leerlingen te snel op examen worden gestuurd en dus nog niet klaar zijn voor een examen voor hun autorijbewijs. Autorijschool Spitz stuurt jou op examen wanneer je er klaar voor bent. Gemiddeld na 35 tot 40 uur rijles in Breda. Dit heeft tot gevolg dat ons slagingspercentage ver boven het landelijke gemiddelde ligt namelijk rond de 65 tot 70%. Slaag je onverhoopt niet (er kunnen net als tijdens je rijles in Breda altijd onvoorziene situaties voordoen of jouw eigen zenuwen krijgen de overhand), dan is ons slagingspercentage voor het tweede examen 85%!

Kortom via rijles in Breda voor jouw autorijbewijs b bij Autorijschool Spitz komt het wel goed met jouw praktijkexamen!