Autorijschool Spitz

In het donker rijden met jouw autorijschool in Breda

Rond deze tijd van het jaar is het laat licht en weer vroeg donker. Dat betekent dat ook jouw autorijles bij autorijschool Spitz in Breda in het donker plaatsvindt. Veel leerlingen denken dat een autorijles in het donker veel moeilijker is. Toch is het heel goed als je een aantal keer autorijles in het donker hebt. Ook met je autoirijbewijs op zoek zal je namelijk regelmatig in het donker rijden. Wat vooral het verschil is met in het licht rijden is dat je je moet focussen op andere punten en je oriëntatie voor je gevoel anders zal zijn. Zo kun je fietsers en voetgangers die geen verlichting hebben erg slecht zien en juist auto’s en vrachtwagens met fel licht zijn soms juist weer net iets te goed te zien, waardoor je verblind kan worden door het licht of ervan schrikt.

Tips voor rijden in het donker met jouw autorijschool in Breda

Plan gewoon bewust juist wel een aantal keer autorijles in het donker in. Je went dan alvast aan deze manier van rijden. Laat vervolgens je ogen even wennen aan het donker voordat je wegrijdt. Let tijdens het rijden belangrijk nog extra op je eigen weghelft en laat je niet afleiden door auto’s op de andere weghelft. Zo voorkom je ook dat je in de koplampen van de tegenligger kijkt. Dat zijn namelijk de moment dat je snel verblind raakt of afgeleid bent. Let ook op de witte strepen op de weg, blijf je daar tussen rijden dan zit altijd goed! Zorg ook voor voldoende afstand en een schone ruit!

Stel het regent ook nog, houd dan nog meer afstand van je voorganger, pas je snelheid aan. Op deze manier kun je beter reageren op verschillende situaties.

Met deze tips en met de goede hulp van je rijinstructeur zul jij je autorijles in het donker bij autorijschool Spitz zeker goed doorkomen! En niemand in Breda in gevaar brengen. Wij zullen je goed ondersteunen en ervoor zorgen dat jij het met je autorijbewijs in je zak ook gewoon in het donker de weg op durft!

Wij bellen je terug

Wil je meer informatie over onze autorijschool?
Wij bellen je graag terug.


Lenteactie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen?
Bij Autorijschool Spitz ben je van harte welkom!
Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles t.w.v. 25 euro!

Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op het aantal plekken is beperkt)!

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Zie de actiepagina voor de geldende voorwaarden.

Bekijk de actie

Voordelen van Autorijschool Spitz:

* Een proefles voor maar €25
* Individueel lesplan voor iedere leerling
* Vaste rij-instructeur met veel ervaring in het opleiden van studenten
* Opgehaald worden op je hogeschool of ROC
* Voordelig lespakket
* Rijles in nieuwe en goed onderhouden lesauto

Meer informatieDirect beginnen

Waarom Spitz?

Veilig en sociaal verkeersgedrag
Het nieuwe rijden
Duidelijke, gedisciplineerde maar ook leuke lessen.
Altijd gebruik van een instructiekaart.
Situationeel les, voor een ieder een eigen lesplan.
Fris opgeleide instructeurs.

Contact

Autorijschool Spitz
Scholekster 14
4822 RP Breda

T: (06) 42 23 44 34
E: info@autorijschoolspitz.nl

Kvk: 09167062

Bekijk onze privacy verklaring.

Volg ons op facebook

facebook