Autorijschool voor jongeren

Regelmatig verschijnen in het nieuws berichten waarbij wordt aangegeven dat jonge automobilisten (18-24 jaar) naar verhouding vaker bij een dodelijk ongeval betrokken zijn dan de wat oudere automobilisten. Een goede autorijschool voor jongeren kan echter zeker een rol spelen om jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen bij  veilig rijgedrag. Want veilig rijgedrag ontstaat juist ook zeker tijdens rijlessen bij jouw autorijschool voor jongeren!

Leren autorijden

Leren autorijden is meer dan alleen trucjes kennen. Leren autorijden doen je pas echt op het moment dat je begrijpt wat je doet op de weg, je vooruit kunt kijken, je kunt anticiperen op wat anderen om jou heen doen en je de verkeersregels goed kent. Kortom dat je als een zelfstandig persoon je autorijbewijs meer dan waard bent. Een autorijschool die enkel focust op de trucjes en niet op leren autorijden is een autorijbewijs niet waard. Bij autorijschool Spitz leiden wij jou op als een zelfstandig en zeker persoon die zijn autorijbewijs meer dan waard is en goed heeft leren autorijden!

CBR examens

Een rijschool die zich focust op de trucjes valt gelukkig ook steeds vaker door de mand tijdens CBR examens. Het CBR kijkt tijdens de eigen CBR-examens namelijk steeds meer naar hoe een rijschool jou als jongere heeft opgeleid als zelfstandige automobilist die veilig door het verkeer heen gaat zonder grote risico’s te nemen. Laat je dit zien tijdens je CBR examens dan heb je je autorijbewijs zo in de pocket!