https://www.autorijschoolspitz.nl/ is supertrots op het artikel https://indebuurt.nl/breda/nieuws/verkeer/rijbewijs-halen-in-breda-zo-scoren-rijscholen-bij-jou-in-de-buurt~135156/ . In dit artikel staat vermeld dat rijschool Spitz het hoogste slagingspercentage heeft van Breda! Helaas is de rijschool wereld op dit moment regelmatig negatief in het nieuws. De meeste rijscholen zouden ‘cowboys’ zijn die leerlingen veel geld laten betalen voor rijlessen die niet veel voorstellen en hen met gemak meerdere keren op examen sturen. Wij van Autorijschool Spitz zijn van mening dat dit helaas inderdaad voor een klein gedeelte van de rijscholen geldt. Maar lang niet voor iedere rijschool.

Wij van Autorijschool Spitz bieden een gedegen opleiding aan met als doel jou als zelfstandig chauffeur op te leiden waardoor je tijdens het examen gewoon overkomt als een goede chauffeur die het verdient om in 1 keer te slagen! En dat is dus terug te zien in de slagingspercentages van onze rijschool. De opleiding is daarom niet standaard maar op maat. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij op maat een traject kunnen aanbieden aan iedere type leerling. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij als rijschool de ene leerling al heel snel zelfstandig handelingen laten doen en we bij anderen, gewoon omdat het prettiger is, wat langer extra meehelpen.

En fouten maken mag, sterker nog wij zeggen als rijschool dat dat zelfs gewoon moet. Probeer lekker uit, leer van je fouten en vertrouw erop dat de rij-instructeur van onze rijschool ingrijpt wanneer nodig. En dat we je pas op examen sturen wanneer jij er klaar voor bent! Lees hieronder het hele artikel over rijscholen in Breda en plan bij ons een proefles in om te ervaren hoe het is om bij de nummer 1 van rijscholen in Breda je rijlessen te volgen. https://www.autorijschoolspitz.nl/aanmelden/