Autorijschool Spitz

Autorijschool Breda, natuurlijk bij Spitz

Autorijschool Spitz is jouw autorijschool in Breda en omstreken voor een kwalitatief goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde wijze zelfstandig de weg op kunt gaan. Verder heb je een vaste instructeur/instructrice en leren wij je autorijden in een moderne en overzichtelijke auto. Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare autorijschool in Breda met een hoog CBR slagingspercentage en studentenkorting? Dan ben je bij autorijschool Spitz aan het juiste

Schrijf je nu in

Rijles Breda gezocht?

Voor een rijles in Breda en omstreken ben je bij autorijschool Spitz aan het juiste adres. Heb jij last van faalangst of ben je bang om uiteindelijk alleen de weg op te moeten? Autorijschool Spitz is zo ingesteld dat wij je alle aandacht geven, waardoor de autorijlessen gaandeweg steeds beter gaan. Verder maken wij per leerling een lesplan op maat, zodat iedereen in zijn of haar tempo autorijlessen kan volgen. Om aan de wensen van onze leerlingen tegemoet te komen bieden wij verschillende pakketten autorijlessen aan. Als je student bent kun je zelfs autorijlessen met studentenkorting volgen. Wil jij meer informatie over deze pakketten of ben je benieuwd naar de scherpe prijzen van autorijschool Spitz? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een proefles aan om kennis te maken met jouw vaste rijinstructeur en lesauto.

Ja, ik wil lessen volgen bij een autorijschool in Breda!

Wil jij lessen volgen bij een kwalitatieve autorijschool in Breda en omstreken? Autorijschool Spitz heeft in de afgelopen 10 jaar ruim 600 leerlingen succesvol opgeleid. Wij zijn gericht op jongeren en studenten en maken veel gebruik van praktijkvoorbeelden. Meld je vandaag nog aan bij autorijschool Spitz en je kunt zo snel mogelijk beginnen jouw rijopleiding. Wil jij meer informatie over onze autorijschool in Breda? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Klanten vonden ons op: Rijles Breda, Autorijles Nijmegen, Autorijles Breda, autorijschool Nijmegenrijlessen Nijmegen, rijlessen Breda, rijschool Breda, rijschool Nijmegen, rijschool Bavel, rijschool Terheijden, rijschool rinsenbeek.

Wij bellen je terug

Wil je meer informatie over onze autorijschool?
Wij bellen je graag terug.


Lenteactie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen?
Bij Autorijschool Spitz ben je van harte welkom!
Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles t.w.v. 25 euro!

Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op het aantal plekken is beperkt)!

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Zie de actiepagina voor de geldende voorwaarden.

Bekijk de actie

Voordelen van Autorijschool Spitz:

* Een proefles voor maar €25
* Individueel lesplan voor iedere leerling
* Vaste rij-instructeur met veel ervaring in het opleiden van studenten
* Opgehaald worden op je hogeschool of ROC
* Voordelig lespakket
* Rijles in nieuwe en goed onderhouden lesauto

Meer informatieDirect beginnen

Waarom Spitz?

Veilig en sociaal verkeersgedrag
Het nieuwe rijden
Duidelijke, gedisciplineerde maar ook leuke lessen.
Altijd gebruik van een instructiekaart.
Situationeel les, voor een ieder een eigen lesplan.
Fris opgeleide instructeurs.

Contact

Autorijschool Spitz
Scholekster 14
4822 RP Breda

T: (06) 42 23 44 34
E: info@autorijschoolspitz.nl

Kvk: 09167062

Bekijk onze privacy verklaring.

Volg ons op facebook

facebook