Acties

Ik wil direct bellen

Goedkoop rijbewijs halen? Bekijk onze acties!

We hebben als rijschool in Breda regelmatig speciale acties om goedkoop je rijbewijs te halen. Zo hebben wij verschillende rijbewijs pakketten en regelmatig seizoensacties.

ACTIE VANWEGE HET 15-JARIG BESTAAN!
Wij zijn er trots op dat wij al 15 jaar lang leerlingen opleiden tot een goede chauffeur! Om dit te vieren geven we maar liefst 150 euro korting op het Spitz rijbewijs totaalpakket!*

Kijk op de prijzenpagina voor de totaalprijs met korting (* de korting is alleen geldig bij afname van een geheel pakket!).

BIOSCOOPBON-ACTIE
ben jij leerling bij autorijschool Spitz en zorg jij voor een nieuwe leerling? Dan geven jij een bioscoopbon of een gratis rijles van 1 uur als dank voor de reclame! 

 

 

Studenten halen bij ons goedkoop hun rijbewijs

Omdat Autorijschool Spitz zich profileert als dé studenten rijschool van Breda, zijn onze pakketten voor hen goedkoper. Bij de aankoop van één van onze pakketten, ontvangen studenten op vertoon van hun studentenkaart namelijk een extra korting.

Ook goedkoop je rijbewijs halen?

Wil je ook verzekerd zijn van een goedkoop rijbewijs, bekijk dan onze prijzenpagina of neem contact met ons. Zo kun je zelf ervaren dat Autorijschool Spitz in Breda de ideale partij is voor het snel en goedkoop halen van je rijbewijs!

Wij bellen je terug!

11 + 12 =