Acties

Ik wil direct bellen

Nieuw: Lente actie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen? Bij Autorijschool Spitz gaat dit zeker lukken! Meld je vandaag aan en ontvang een gratis proefles ter waarde van €25,-!*

* Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op: het aantal plekken is beperkt!). De proefles is gratis op het moment dat je ook daadwerkelijk besluit bij Autorijschool Spitz je rijopleiding te gaan starten. Mocht je na de proefles onverhoopt niet door willen gaan met Autorijschool Spitz, dan zijn de kosten van de proefles €25,-.

Goedkoop rijbewijs halen? Bekijk onze acties!

We hebben als rijschool in Breda regelmatig speciale acties om goedkoop je rijbewijs te halen. Zo hebben wij verschillende rijbewijs pakketten, een mooi weer-actie en kun je bovendien je rijbewijs bij elkaar sparen door nieuwe leerlingen aan te dragen.

Goedkoper rijbewijs bij aanmelden nieuwe leerlingen

Ben je nu leerling bij Autorijschool Spitz in Breda en schrijf je een nieuwe leerling bij ons in? Dan belonen wij jou als dank met een gratis rijles van 1 uur! Op die manier bespaar je per ingeschreven leerling maar liefst €42,- en wordt je rijbewijs halen wel heel goedkoop.

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Studenten halen bij ons goedkoop hun rijbewijs

Omdat Autorijschool Spitz zich profileert als dé studenten rijschool van Breda, zijn onze pakketten voor hen goedkoper. Bij de aankoop van één van onze pakketten, ontvangen studenten op vertoon van hun studentenkaart namelijk een extra korting.

Ook goedkoop je rijbewijs halen?

Wil je ook verzekerd zijn van een goedkoop rijbewijs, bekijk dan onze prijzenpagina of neem contact met ons. Zo kun je zelf ervaren dat Autorijschool Spitz in Breda de ideale partij is voor het snel en goedkoop halen van je rijbewijs!

Wij bellen je terug!

5 + 6 =