Autorijschool Spitz

Theorie examen oefenen

Voordat je een praktijkexamen mag doen bij het CBR, moet je eerst slagen voor het theorie examen. Aangezien dit geen makkelijke opgave is, is het belangrijk om je theorie examen te oefenen. Wij vinden dit ook belangrijk in de voorbereiding op je rijles, omdat je met meer kennis achter het stuur betere keuzes maakt tijdens je rijles. Autorijschool Spitz biedt jou daarom de mogelijkheid om op een praktische en interactieve wijze online je theoretisch rijexamen te oefenen. Om je optimaal voor te bereiden op dit examen, zijn wij namelijk een samenwerking aangegaan met iTheorie.

Samenwerking met iTheorie

Met behulp van de online theorie-module van iTheorie lees je de theorie online door en oefen je direct alle onderdelen die het CBR heeft gecategoriseerd voor het theoretisch rijexamen. Je hebt de mogelijkheid om 25 deeltoetsen per hoofdstuk te maken, meer dan genoeg om je theorie examen te oefenen. Daarnaast bevat de module 50 complete examens die vergelijkbaar zijn met met een echt theorie examen. Onze ervaring is dat studenten het snelst een examen oefenen via de online module en zo goed op hun theoretische rijexamen zijn voorbereid!

De inhoud van het theoretisch rijexamen

Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Wij bieden je de mogelijkheid om alle drie de onderdelen van het theorie examen te oefenen. Na het maken van je proefexamen krijg je direct jouw resultaat te zien. Je kunt elke vraag terugkijken en om extra informatie vragen wanneer jouw antwoord niet juist was. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor het theoretisch rijexamen en bovendien zul je merken dat je ook tijdens je rijlessen bij Autorijschool Spitz voordeel hebt van meer theoretische kennis! De online theorie-module van iTheorie is bij enkele pakketten al inbegrepen in de pakketprijs of is los te bestellen bij je rijinstructeur. Meer informatie over onze pakketten vind je op onze prijzenpagina.

Wij bellen je terug

Wil je meer informatie over onze autorijschool?
Wij bellen je graag terug.


Lenteactie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen?
Bij Autorijschool Spitz ben je van harte welkom!
Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles t.w.v. 25 euro!

Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op het aantal plekken is beperkt)!

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Zie de actiepagina voor de geldende voorwaarden.

Bekijk de actie

Voordelen van Autorijschool Spitz:

* Een proefles voor maar €25
* Individueel lesplan voor iedere leerling
* Vaste rij-instructeur met veel ervaring in het opleiden van studenten
* Opgehaald worden op je hogeschool of ROC
* Voordelig lespakket
* Rijles in nieuwe en goed onderhouden lesauto

Meer informatieDirect beginnen

Waarom Spitz?

Veilig en sociaal verkeersgedrag
Het nieuwe rijden
Duidelijke, gedisciplineerde maar ook leuke lessen.
Altijd gebruik van een instructiekaart.
Situationeel les, voor een ieder een eigen lesplan.
Fris opgeleide instructeurs.

Contact

Autorijschool Spitz
Scholekster 14
4822 RP Breda

T: (06) 42 23 44 34
E: info@autorijschoolspitz.nl

Kvk: 09167062

Bekijk onze privacy verklaring.

Volg ons op facebook

facebook