Theorie examen

Ik wil direct bellen

Theorie examen oefenen

Voordat je een praktijkexamen mag doen bij het CBR, moet je eerst slagen voor het theorie examen. Aangezien dit geen makkelijke opgave is, is het belangrijk om je theorie examen te oefenen. Wij vinden dit ook belangrijk in de voorbereiding op je rijles, omdat je met meer kennis achter het stuur betere keuzes maakt tijdens je rijles. Autorijschool Spitz biedt jou daarom de mogelijkheid om op een praktische en interactieve wijze online je theoretisch rijexamen te oefenen. Om je optimaal voor te bereiden op dit examen, zijn wij namelijk een samenwerking aangegaan met iTheorie.

Samenwerking met iTheorie

Met behulp van de online theorie-module van iTheorie lees je de theorie online door en oefen je direct alle onderdelen die het CBR heeft gecategoriseerd voor het theoretisch rijexamen. Je hebt de mogelijkheid om 25 deeltoetsen per hoofdstuk te maken, meer dan genoeg om je theorie examen te oefenen. Daarnaast bevat de module 50 complete examens die vergelijkbaar zijn met met een echt theorie examen. Onze ervaring is dat studenten het snelst een examen oefenen via de online module en zo goed op hun theoretische rijexamen zijn voorbereid!

Recent geslaagden

De inhoud van het theoretisch rijexamen

Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Wij bieden je de mogelijkheid om alle drie de onderdelen van het theorie examen te oefenen. Na het maken van je proefexamen krijg je direct jouw resultaat te zien. Je kunt elke vraag terugkijken en om extra informatie vragen wanneer jouw antwoord niet juist was. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor het theoretisch rijexamen en bovendien zul je merken dat je ook tijdens je rijlessen bij Autorijschool Spitz voordeel hebt van meer theoretische kennis! De online theorie-module van iTheorie is bij enkele pakketten al inbegrepen in de pakketprijs of is los te bestellen bij je rijinstructeur. Meer informatie over onze pakketten vind je op onze prijzenpagina.

Wij bellen je terug!

13 + 15 =