Autorijschool Spitz

Kosten rijbewijs bij Autorijschool Spitz

Autorijschool Spitz hanteert scherpe prijzen in combinatie met een hoge kwaliteit rijlessen, zodat het halen van je rijbewijs voor iedereen is weggelegd. Wij bieden diverse aantrekkelijke autorijles pakketten aan. Een totaaloverzicht van onze vier rijbewijs pakketten is hieronder terug te vinden. De kosten van het rijexamen zijn al inbegrepen in de prijs van onze pakketten. Daarnaast zit er bij ieder rijbewijs pakket een online theoriecursus, zodat je snel de weg op kan!

Voordelige rijbewijs pakketten voor Bredase studenten

Omdat Autorijschool Spitz zich al jaren profileert als dé studentenrijschool van Breda, genieten studenten bij ons van extra korting. Wij vinden dat alle studenten in Breda toegang moeten hebben tot een kwalitatieve rijopleiding voor een betaalbare prijs, waardoor de kosten voor het behalen van je rijbewijs zo laag mogelijk blijven. We zijn flexibel in onze op- en uitstap locaties en kunnen uiteraard rekening houden met je lesrooster. We halen je bijvoorbeeld graag op bij je Hogeschool of ROC.

Interesse in losse lesonderdelen i.p.v. een rijbewijs pakket?

Onze autorijles pakketten zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige leerlingen hebben bijvoorbeeld al rijlessen bij een andere rijschool gehad en hebben nog maar een klein aantal rijlessen nodig. Bij Autorijschool Spitz zijn daarom ook losse rijlessen van 60 minuten te koop. Daarnaast bieden wij een tussentijdse toets aan (alleen indien nodig/gewenst en alleen in combinatie met een autorijles pakket). Voor een optimale voorbereiding op je theorie-examen, verkopen wij ook theorieboeken en een vragen cd-rom. Als je faalangst hebt voor examens, is het wellicht verstandig om een faalangstexamen te doen. Je krijgt dan een examinator die speciaal getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Daarnaast is er meer tijd voor je rijexamen en kun je tijdens je examen vragen om een time-out. Neem voor meer informatie over onze losse lesonderdelen even contact op.

Kosten rijbewijs zo laag mogelijk houden?

Wil je de kosten van je rijbewijs nog lager houden? Houd dan ook onze actiepagina in de gaten want zowel nieuwe als al gestarte leerlingen kunnen regelmatig korting krijgen op hun autorijles pakketten. Zo geven we regelmatig gratis proeflessen weg en krijg je korting op je pakket als je een nieuwe leerling aanmeldt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rijbewijs pakketten van Autorijschool Spitz in Breda? Neem contact met ons op en hopelijk zien we je snel bij ons in de auto!

Wij bellen je terug

Wil je meer informatie over onze autorijschool?
Wij bellen je graag terug.


Lenteactie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen?
Bij Autorijschool Spitz ben je van harte welkom!
Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles t.w.v. 25 euro!

Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op het aantal plekken is beperkt)!

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Zie de actiepagina voor de geldende voorwaarden.

Bekijk de actie

Voordelen van Autorijschool Spitz:

* Een proefles voor maar €25
* Individueel lesplan voor iedere leerling
* Vaste rij-instructeur met veel ervaring in het opleiden van studenten
* Opgehaald worden op je hogeschool of ROC
* Voordelig lespakket
* Rijles in nieuwe en goed onderhouden lesauto

Meer informatieDirect beginnen

Waarom Spitz?

Veilig en sociaal verkeersgedrag
Het nieuwe rijden
Duidelijke, gedisciplineerde maar ook leuke lessen.
Altijd gebruik van een instructiekaart.
Situationeel les, voor een ieder een eigen lesplan.
Fris opgeleide instructeurs.

Contact

Autorijschool Spitz
Scholekster 14
4822 RP Breda

T: (06) 42 23 44 34
E: info@autorijschoolspitz.nl

Kvk: 09167062

Bekijk onze privacy verklaring.

Volg ons op facebook

facebook