Prijzen

Ik wil direct bellen

Kosten rijbewijs bij Autorijschool Spitz

Autorijschool Spitz hanteert scherpe prijzen in combinatie met een hoge kwaliteit rijlessen, zodat het halen van je rijbewijs voor iedereen is weggelegd. Wij bieden diverse aantrekkelijke autorijles pakketten aan. Een totaaloverzicht van onze vier rijbewijs pakketten is hieronder terug te vinden. De kosten van het rijexamen zijn al inbegrepen in de prijs van onze pakketten. Daarnaast zit er bij ieder rijbewijs pakket een online theoriecursus, zodat je snel de weg op kan! Kijk hieronder voor de prijzen van 2020.

Z

Pakket A

proefles
25 lesuren van 60 minuten
Online theorie cursus
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 1450
Studenten- en scholieren tarief: € 1315

Z

Pakket B

proefles
30 lesuren van 60 minuten
Online theorie cursus
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 1675
Studenten- en scholieren tarief: € 1525

Z

Pakket C

proefles
35 lesuren van 60 minuten
Online theorie cursus
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 1900
Studenten- en scholieren tarief: € 1740

Z

Pakket D

proefles
40 lesuren van 60 minuten
Online theorie cursus
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 2125
Studenten- en scholieren tarief: € 1955

Voordelige rijbewijs pakketten voor Bredase studenten

Omdat Autorijschool Spitz zich al jaren profileert als dé studentenrijschool van Breda, genieten studenten bij ons van extra korting. Wij vinden dat alle studenten in Breda toegang moeten hebben tot een kwalitatieve rijopleiding voor een betaalbare prijs, waardoor de kosten voor het behalen van je rijbewijs zo laag mogelijk blijven. We zijn flexibel in onze op- en uitstap locaties en kunnen uiteraard rekening houden met je lesrooster. We halen je bijvoorbeeld graag op bij je Hogeschool of ROC.

 

Interesse in losse lesonderdelen i.p.v. een rijbewijs pakket?

Onze autorijles pakketten zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige leerlingen hebben bijvoorbeeld al rijlessen bij een andere rijschool gehad en hebben nog maar een klein aantal rijlessen nodig. Bij Autorijschool Spitz zijn daarom ook losse rijlessen van 60 minuten te koop. Daarnaast bieden wij een tussentijdse toets aan (alleen indien nodig/gewenst en alleen in combinatie met een autorijles pakket). Voor een optimale voorbereiding op je theorie-examen, verkopen wij ook theorieboeken en een vragen cd-rom. Als je faalangst hebt voor examens, is het wellicht verstandig om een faalangstexamen te doen. Je krijgt dan een examinator die speciaal getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Daarnaast is er meer tijd voor je rijexamen en kun je tijdens je examen vragen om een time-out. Neem voor meer informatie over onze losse lesonderdelen even contact op.

Z

Losse rijles

Een losse rijles duurt 60 minuten

Losse rijles: € 45

Z

Examens

De examens (excl. theorie) zijn incl. halve les voor de toets.

 Theorie examen: € 50
Tussentijdse toets: € 175
Praktijkexamen: € 230
Faalangstexamen: € 280

Kosten rijbewijs zo laag mogelijk houden?

Wil je de kosten van je rijbewijs nog lager houden? Houd dan ook onze actiepagina in de gaten want zowel nieuwe als al gestarte leerlingen kunnen regelmatig korting krijgen op hun autorijles pakketten. Zo geven we regelmatig gratis proeflessen weg en krijg je korting op je pakket als je een nieuwe leerling aanmeldt.

Voor betalingen gelden de algemene voorwaarden/spelregels van Autorijschool Spitz die je tijdens de eerste rijles meekrijgt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rijbewijs pakketten van Autorijschool Spitz in Breda? Neem contact met ons op en hopelijk zien we je snel bij ons in de auto!

Wij bellen je terug!

13 + 13 =