Prijzen

Ik wil direct bellen

Kosten rijbewijs bij Autorijschool Spitz

Autorijschool Spitz hanteert scherpe prijzen in combinatie met een hoge kwaliteit rijlessen, zodat het halen van je rijbewijs voor iedereen is weggelegd. Wij bieden diverse aantrekkelijke autorijles pakketten aan. Een totaaloverzicht van onze vier autorijles pakketten is hieronder terug te vinden. De kosten van het rijexamen zijn al inbegrepen in de prijs van onze pakketten. Daarnaast zit er bij ieder rijbewijspakket een online theoriecursus, zodat je snel de weg op kan! Kijk hieronder voor de prijzen. 

Z

Rijbewijs instappakket

Proefles
20 lesuren van 60 minuten
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 1377
Studenten- en scholieren tarief: € 1340

Z

Rijbewijs totaalpakket

Proefles
40 lesuren van 60 minuten
Online theorie cursus
Tussentijdse toets
Praktijkexamen
Halve les voor tussentijdse toets en examen

Normaal tarief: € 2763
Studenten- en scholieren tarief: € 2565

Z

Rijbewijs pakket herexamen

6 lesuren van 60 minuten
Praktijkexamen
Halve les voor het examen

Normaal tarief: € 590
Studenten- en scholieren tarief: € 525

Voordelige autorijles pakketten voor Bredase studenten

Omdat Autorijschool Spitz zich al jaren profileert als dé studentenrijschool van Breda, genieten studenten bij ons van extra korting. Wij vinden dat alle studenten in Breda toegang moeten hebben tot een kwalitatieve rijopleiding voor een betaalbare prijs, waardoor de kosten voor het behalen van je rijbewijs zo laag mogelijk blijven. We zijn flexibel in onze op- en uitstap locaties en kunnen uiteraard rekening houden met je lesrooster. We halen je bijvoorbeeld graag op bij je Hogeschool of ROC.

 

Interesse in losse lesonderdelen i.p.v. een rijbewijs pakket?

Onze autorijles pakketten zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige leerlingen hebben bijvoorbeeld al rijlessen bij een andere rijschool gehad en hebben nog maar een klein aantal rijlessen nodig. Bij Autorijschool Spitz zijn daarom ook losse rijlessen van 60 minuten te koop. Daarnaast bieden wij een tussentijdse toets aan (alleen indien nodig/gewenst en alleen in combinatie met een autorijles pakket). Voor een optimale voorbereiding op je theorie-examen, verkopen wij ook theorieboeken en een vragen cd-rom. Als je faalangst hebt voor examens, is het wellicht verstandig om een faalangstexamen te doen. Je krijgt dan een examinator die speciaal getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Daarnaast is er meer tijd voor je rijexamen en kun je tijdens je examen vragen om een time-out. Neem voor meer informatie over onze losse lesonderdelen even contact op. 

Z

Losse rijles (60 minuten)

Een losse rijles duurt 60 minuten
(45 euro per 50 minuten)

Losse rijles: € 54

Z

Rijexamens

De examens (excl. theorie) zijn incl. halve les voor de toets.

 Online theoriecursus: € 50
Tussentijdse toets: € 200
Praktijkexamen: € 240
Faalangstexamen: € 290
Intake-proefles: € 30
Praktijkboek RIS: € 25 

Kosten rijbewijs zo laag mogelijk houden?

Wil je de rijexamen kosten van je rijbewijs nog lager houden? Houd dan ook onze actiepagina in de gaten want zowel nieuwe als al gestarte leerlingen kunnen regelmatig korting krijgen op hun autorijles pakketten.

Voor betalingen gelden de algemene voorwaarden/spelregels van Autorijschool Spitz die je tijdens de eerste rijles meekrijgt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rijbewijs pakketten van Autorijschool Spitz in Breda? Neem contact met ons op en hopelijk zien we je snel bij ons in de auto!

Wij bellen je terug!

11 + 5 =