Over ons

Ik wil direct bellen

Rijbewijs halen in Breda en omstreken

Autorijschool Spitz bestaat vanaf 2007 en is inmiddels actief in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Terheijden en Dorst! Je kunt bij ons in Breda dus terecht voor een autorijbewijs B op verschillende plaatsen. Niet alleen ons aanbod is flexibel, maar ook ons lesrooster zit zo in elkaar. Rijlessen plan je dan ook waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Studeer je bijvoorbeeld aan een Hogeschool en wil je de tussenuren nuttig gebruiken? Dan kunnen we je gewoon op het afgesproken tijdstip ophalen en terugbrengen, zodat jij weer op tijd terug in de les zit. Wil jij liever thuis afgezet worden, dan kan dat natuurlijk ook. Op deze manier kun jij jouw autorijbewijs halen in Breda en omstreken op een manier die bij jouw past!

Rijexamen afleggen in Breda: persoonlijk en snel

Autorijschool Spitz zorgt ervoor dat jij jouw autorijexamen in Breda op een snelle manier kunt afronden. En dat doen wij met succes. Ons slagingspercentage voor rijexamens ligt ver boven het landelijk en Bredaas gemiddelde. Dat is te danken aan onze persoonlijke manier van lesgeven. Zo heeft Autorijschool Spitz voor iedere leerling een persoonlijk lesplan met instructiekaart. Hierdoor weten wij voor iedere leerling waar we onze aandacht op moeten focussen. Deze vorderingen en aandachtspunten worden zo duidelijk zichtbaar en geëvalueerd na afloop van iedere rijles. Hierdoor is het halen van jouw rijbewijs in Breda en omstreken altijd een persoonlijke aangelegenheid! Bovendien leg jij jouw autorijexamen in Breda dan vol zelfvertrouwen af! 

Recent geslaagden

Autorijbewijs B halen in Breda bij Autorijschool Spitz

Jouw rijbewijs B in Breda haal je in een moderne VOLVO V40. Naast een persoonlijke aanpak, vinden wij ook rijplezier belangrijk! Bij Autorijschool Spitz zul je ervaren dat het halen van een autorijbewijs in Breda en omstreken ook voor jou is weggelegd!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Dan ervaar je zelf of Autorijschool Spitz de rijschool in Breda is waar jij je rijbewijs B wilt halen!

Start je bij Autorijschool Spitz dan gelden de algemene voorwaarden/ spelregels die je bij je eerste les op papier ontvangt.

 

Wij bellen je terug!

15 + 2 =