Rijschool Bavel

Autorijschool Spitz is actief als rijschool in Bavel en verschillende plaatsen in de omgeving van Breda. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool in Bavel? Zoek dan niet verder! Haal bij ons snel en veilig je rijbewijs. We bieden verschillende autorijles pakketten aan. Je kunt losse lessen boeken, maar ook complete pakketten én autorijlessen met studentenkorting. Wij zijn gespecialiseerd in situationeel lesgeven. Deze stijl van lesgeven betekent dat we de communicatie en opdrachten aanpassen aan de behoefte van de leerling. Iedereen leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo! Daarom krijg je bij ons altijd een persoonlijk lesplan met instructiekaart. Leer autorijden in Bavel met Autorijschool Spitz! We maken van jou niet alleen een bestuurder, maar ook echt een deelnemer aan het verkeer. Veiligheid en verantwoordelijkheid staan tijdens de rijlessen in Bavel voorop. Meld je vandaag nog aan voor een proefles!

Proefles aanvragen

Rijlessen in Bavel met studentenkorting

Wij richten ons met de rijschool in Bavel ook specifiek op studenten. We vinden het belangrijk dat ook deze doelgroep op een kwalitatieve manier een rijbewijs kan halen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Onze autorijlessen met studentenkorting zijn daarom extra aantrekkelijk geprijsd! Studeer jij aan de hogeschool, universiteit of aan een ROC? Dan kun je bij onze rijschool in Bavel op vertoon van je studentenpas een mooie korting op rijlessen krijgen. In dit speciale studentenpakket betaal je slechts € 34,- per uur. Daarnaast kun je ook nog eens gebruik maken van een proefles voor maar € 25,-. Tijdens de proefles kan de rijinstructeur ook direct een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben. Je weet dan gelijk hoeveel het je ongeveer gaat kosten om je rijbewijs te halen. Bovendien kun je met ons afspraken maken om de rijlessen in termijnen te betalen.

Meer informatie over rijschool Bavel

Onze rijschool nabij Bavel garandeert een vaste rijinstructeur en voordelige prijzen voor rijlessen. Ook kun je een tussentijdse toets afnemen, zodat je perfect voorbereid bent op je uiteindelijk rijexamen. Ben jij benieuwd naar onze voordelige lespakketten? Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan en profiteer van aantrekkelijke prijzen en deskundige begeleiding.