Rijschool Nijmegen

Ben jij een student en opzoek naar een rijschool in Nijmegen en omstreken mét een interessante studentenkorting? Dan ben je bij autorijschool Spitz aan het juiste adres. Onze studentenpakketten zijn in verschillende variaties beschikbaar en bovendien profiteer je van lage kosten. Door rijlessen bij een voordelige én ervaren rijschool in Nijmegen te volgen heb je de zekerheid om straks als veilige, zelfstandige en besluitvaardige bestuurder de weg op te gaan. Autorijschool Spitz staat bekend om haar autorijlessen van hoge kwaliteit, ervaren rijinstructeurs en scherpe prijzen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij jouw rijschool in Nijmegen? Meld je nu aan en profiteer van voordelige rijlessen.

Direct aanmelden

Minder lessen en minder geld

Door de deskundige begeleiding en een lesmethode op maat, heb je bij Autorijschool Spitz minder lessen en minder geld nodig om je rijbewijs in één keer te halen. Als autorijschool in Nijmegen zijn we dan ook erg trots op het feit dat ons slagingspercentage flink boven het landelijk gemiddelde ligt. Wij zijn een actieve rijschool in Nijmegen en Breda en proberen de kosten voor rijlessen zo laag mogelijk te houden. Per persoon geven we een advies op maat wat betreft het pakket voor het aantal autorijlessen. Bovendien kun je bij Autorijschool Spitz een proefles aanvragen om kennis te maken met je persoonlijke rijinstructeur die jou alles vertelt over de werkwijze van Autorijschool Spitz. Ben jij benieuwd naar onze voordelige lespakketten? Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je direct aan en profiteer van hoge kortingen.

Goedkoop je rijbewijs halen? Neem contact met ons op!

Als je autorijlessen in Nijmegen bij onze rijschool in Nijmegen of Breda volgt, dan halen we je indien gewenst op bij je school. Op vertoon van je studentenpas bieden wij een scherp geprijsd lessenpakket dat speciaal op jou is afgestemd. Het volgen van rijlessen in Nijmegen bij Autorijschool Spitz betekent dat je goedkoper uit bent en zo snel mogelijk je autorijbewijs kunt halen. Ben jij benieuwd naar de lesmethode van onze rijschool in Nijmegen? Neem contact met ons op of meld je direct aan en profiteer van onze aantrekkelijke maandaanbieding.