Rijschool Prinsenbeek

Wil je je rijbewijs halen bij een professionele rijschool nabij Prinsenbeek

? Autorijschool Spitz is gevestigd in Breda, maar geeft ook rijlessen in omliggende plaatsen. Je kunt bij onze rijschool onder andere rijlessen boeken in Prinsenbeek, Terheijden en Bavel.
Boek je een pakket autorijlessen bij Autorijschool Spitz dan kun je rekenen op het volgende:
– Situationeel lesgeven (lesplan aangepast op behoefte van de leerling)
– Vaste rijinstructeurs met jarenlange ervaring
– Ophalen bij jou thuis, op het werk of op je hogeschool, universiteit of ROC
– Aantrekkelijke kortingen voor studenten
– Leuke acties en voordelige lespakketten
– Gespreid betalen
– Hoog slagingspercentage
Wil je ook snel en veilig je rijbewijs halen in Prinsenbeek en profiteren van bovenstaande voordelen?

Meld je aan!

Word een uitmuntende bestuurder met Spitz!

Onze rijschool nabij Prinsenbeek leidt al jaren de leerlingen op tot volwaardige verkeersdeelnemers. We werken tijdens de rijlessen aan inzicht en vaardigheden. We brengen de theorie in de praktijk en maken hierbij gebruik van de methode situationeel lesgeven. Een vaste instructeur die je leerproces nauwgezet in de gaten houdt en het lesplan aanpast op jouw behoefte. In korte tijd leer je alle facetten die nodig zijn om een uitmuntende bestuurder te worden. Snel, maar wel altijd op een veilige, verantwoorde en ook sociale manier. Wil jij rijles nemen bij onze rijschool in Bavel? Dat begrijpen we, want je kiest voor kwaliteit! Kijk snel naar de die wij aanbieden.

Rijschool Prinsenbeek biedt studentenkorting

Speciaal voor studenten biedt onze rijschool ook in Prinsenbeek rijlessen met korting aan. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van autorijlessen aan jongeren en studenten. Onze ervaren rijinstructeurs maken voor iedere leerling een lesplan op maat inclusief een instructiekaart. Op deze manier passen de rijlessen in Prinsenbeek precies bij jouw niveau. Wil jij ook snel leren om zelfstandig auto te rijden? Vraag dan nu een proefles aan voor maar € 25,- of meld je direct aan!