Rijschool Terheijden

Autorijlessen volgen bij een rijschool in Terheijden? Autorijschool Spitz is zeer ervaren, we hebben de afgelopen jaren honderden leerlingen het felbegeerde roze papiertje bezorgd. Als rijschool in Terheijden zijn wij gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan jongeren en studenten. Tijdens de rijlessen maken we veel gebruik van praktijkvoorbeelden en leiden we je zo op tot een uitstekende bestuurder. Autorijschool Spitz biedt als rijschool Terheijden verschillende voordelige lespakketten aan.

Meld je direct aan

Ben je student? Profiteer dan van aantrekkelijke kortingen op je lespakket!

Bij onze rijschool in Terheijden kun je rekenen op deskundige begeleiding en een lesplan op maat. Hierbij maken we gebruik van de lesmethode situationeel leren. Een methode die is afgestemd op de behoefte en het niveau van de leerling. Op deze manier heb je minder lessen nodig om in één keer je rijbewijs te kunnen halen. Dit kan je uiteindelijk veel geld schelen. En als student heb je hier natuurlijk wel oren naar! Bovendien kun je bij ons profiteren van een aantrekkelijk geprijsd autorijles pakket. Op vertoon van je studentenpas van hogeschool, universiteit of ROC bieden we je een aangepast tarief. De lessen kosten je dan +/- € 34,- per uur en dat is een zeer scherpe prijs in de markt van autorijlessen.

Boek een proefles bij rijschool Terheijden

Wil je eens proberen of onze rijschool Terheijden bij jou past? Boek dan een proefles voor de scherpe prijs van € 25,-. Tijdens de proefles kun je kennis maken met de ervaren en sociale rijinstructeurs van Autorijschool Spitz in Terheijden. Omdat je flink wat uren in de auto met ons zult doorbrengen, is het belangrijk dat het klikt en dat het goed voelt. Wij willen namelijk ook dat jij op een ontspannen en vertrouwde manier je rijbewijs kunt halen. Op die manier ga je straks met vertrouwen zelfstandig de weg op. Nieuwsgierig? Boek dan nu een proefles bij onze rijschool in Terheijden!