Studenten rijbewijs

Ik wil direct bellen

Autorijschool Spitz: studentenrijschool in Breda

Autorijschool Spitz is al jaren dé studenten rijschool in Breda. Wij vinden dat er in een studentenstad zoals Breda een rijschool moet zijn die zich specialiseert in het lesgeven aan studenten. Om deze reden hebben wij speciaal voor jou een rijopleiding opgezet, zodat studenten hun rijlessen in Breda kunnen volgen. Wij streven in de rijopleiding naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met een slagingspercentage van boven de 70% weet je zeker dat je snel je studenten rijbewijs in Breda haalt.

Extra korting en flexibiliteit met studenten rijles

Bij onze studentenrijschool in Breda krijg je op vertoon van een geldige studentenpas extra korting op het reguliere lespakket! Hiermee heb je een scherp geprijsd rijbewijs pakket te pakken, inclusief het rijexamen zelf. Je bespaart zo flink geld als student op je rijbewijs. Daarnaast zijn we erg flexibel. Lestijden kunnen per week veranderen. We halen je graag op bij je Hogeschool of ROC zodat je aansluitend of tussen de lessen door een rijles kunt volgen. Als student rijlessen volgen in Breda was nog nooit zo makkelijk. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze pakketten? Bekijk onze rijbewijs pakketten voor de actuele prijzen.

Recent geslaagde studenten

Studenten rijlessen volgen in Breda

Bij steeds meer vacatures (inclusief bijbaantjes) is het hebben van een rijbewijs als student een pré en soms zelfs een vereiste! Of je nu gaat solliciteren voor bezorger, of de auto nodig hebt om bij een evenement te gaan werken, het hebben van een rijbewijs maakt alles een stuk gemakkelijker. Wij focussen ons op een persoonlijke aanpak, zodat studenten een rijbewijs in Breda kunnen halen op hun eigen tempo. Tevens is het mogelijk om via onze studentenrijschool lesmateriaal aan te schaffen voor de ideale voorbereiding op je theorie-examen.

Heb je interesse in onze studentenrijschool? Schrijf je dan gerust in voor een proefles. Ben je eenmaal begonnen bij Autorijschool Spitz, dan heb je je rijexamen zo binnen bij onze rijschool in Breda! Bekijk ook onze over ons pagina voor meer achtergrondinformatie over de studentenrijschool.

Wij bellen je terug!

7 + 6 =