Autorijschool Spitz

Autorijschool Spitz: studentenrijschool in Breda

Autorijschool Spitz is al jaren dé studenten rijschool in Breda. Wij vinden dat er in een studentenstad zoals Breda een rijschool moet zijn die zich specialiseert in het lesgeven aan studenten. Om deze reden hebben wij speciaal voor jou een rijopleiding opgezet, zodat studenten hun rijlessen in Breda kunnen volgen. Wij streven in de rijopleiding naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met een slagingspercentage van boven de 70% weet je zeker dat je snel je studenten rijbewijs in Breda haalt.

Extra korting en flexibiliteit met rijlessen

Bij onze studentenrijschool in Breda krijg je op vertoon van een geldige studentenpas extra korting op het reguliere lespakket! Hiermee heb je een scherp geprijsd rijbewijs pakket te pakken, inclusief het rijexamen zelf. Je bespaart zo wel € 300 op je rijbewijs. Daarnaast zijn we erg flexibel. Lestijden kunnen per week veranderen. We halen je graag op bij je Hogeschool of ROC zodat je aansluitend of tussen de lessen door een rijles kunt volgen. Rijlessen volgen in Breda als student was nog nooit zo makkelijk. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze pakketten? Bekijk onze rijbewijs pakketten voor de actuele prijzen.

Studenten rijlessen volgen in Breda

Bij steeds meer vacatures (inclusief bijbaantjes) is het hebben van een rijbewijs een pré en soms zelfs een vereiste! Of je nu gaat solliciteren voor bezorger, of de auto nodig hebt om bij een evenement te gaan werken, het hebben van een rijbewijs maakt alles een stuk gemakkelijker. Wij focussen ons op een persoonlijke aanpak, zodat iedere student een rijbewijs in Breda kan halen op zijn of haar eigen tempo. Tevens is het mogelijk om via onze rijschool leermateriaal aan te schaffen voor de ideale voorbereiding op je theorie-examen.

Heb je interesse in onze rijschool? Schrijf je dan gerust in voor een proefles. Ben je eenmaal begonnen bij Autorijschool Spitz, dan heb je je rijexamen zo binnen bij onze studentenrijschool in Breda! Bekijk ook onze over ons pagina voor meer achtergrondinformatie over de rijschool.

Wij bellen je terug

Wil je meer informatie over onze autorijschool?
Wij bellen je graag terug.


Lenteactie

Wil jij deze lente nog starten met rijlessen?
Bij Autorijschool Spitz ben je van harte welkom!
Meld je nu aan en ontvang een gratis proefles t.w.v. 25 euro!

Deze actie is geldig t/m 15 mei 2019 (let op het aantal plekken is beperkt)!

‘Vroege vogel korting’

Kun jij altijd voor 14.00 uur ’s middags rijlessen? Dan ontvang je 50 euro extra korting op je pakket! (bij minimaal 75% van je lessen voor 14.00 uur).

Zie de actiepagina voor de geldende voorwaarden.

Bekijk de actie

Voordelen van Autorijschool Spitz:

* Een proefles voor maar €25
* Individueel lesplan voor iedere leerling
* Vaste rij-instructeur met veel ervaring in het opleiden van studenten
* Opgehaald worden op je hogeschool of ROC
* Voordelig lespakket
* Rijles in nieuwe en goed onderhouden lesauto

Meer informatieDirect beginnen

Waarom Spitz?

Veilig en sociaal verkeersgedrag
Het nieuwe rijden
Duidelijke, gedisciplineerde maar ook leuke lessen.
Altijd gebruik van een instructiekaart.
Situationeel les, voor een ieder een eigen lesplan.
Fris opgeleide instructeurs.

Contact

Autorijschool Spitz
Scholekster 14
4822 RP Breda

T: (06) 42 23 44 34
E: info@autorijschoolspitz.nl

Kvk: 09167062

Bekijk onze privacy verklaring.

Volg ons op facebook

facebook